Милош Биковић један је од најпопуларнијих глумаца данас, а мишљења о њему су тотално подељена. Једни кажу да је уображен, а други тврде тотално супротно.

- Виђамо га све чешће, мислим да је сада више у Београду него у Русији. Често ме људи питају што ми је драг јер делује као да му је глава у звездама, па им причам да је Милош веома приземан и учтив момак, уопште није умишљен - започела је једна госпођа и додала:

- Јако ми је драг, обрадујем се увек када га сретнем, а и он мени. Стане увек да поприча, и стално је насмејан, свима се јави. Нико од нас у комшилуку није имао лошег искуства са њим.

Фото: АТА имагес

 

Готово сви су гледали његова остварења, и труде се да сазнају неки детаљ који није познат медијима.

- Сви смо испратили “Јужни ветар” и радујемо се серији која ће изаћи, нестрпљиви смо да видимо шта ће бити са његовим ликом. Не замара га да нам препричава анегдоте са снимања. Стварно је супер лик - рекао је један старији господин.

Као и сваки други човек, Милош се шета кроз град, иде у продавницу и пије кафу у локалном кафићу, где га читаво особље обожава.

- Милош је један сјајан господин. Долази код нас у кафић и јако је љубазан – рекао је кратко конобар који га услужује, а менаџер кафића, искористио је прилику да похвали једног од омиљених гостију овог локала.

Фото: Јадранка Илић

 

- Биковић је супер лик, увек нас поздрави и седне код нас да попије пиће. Овде долази и пословно некад са партнерима, некад се и фотографише у нашем локалу. Оставља увек бакшиш и један је велики каваљер. Када има девојку онда некад и с њом дође, а кад нема долази и сам. Имам само речи хвале за њега – закључио је.

Комшије кажу да је Милош брижан син.

- Милоша често виђамо са мајком, често и она буде са њим у стану. Заправо, не знам, можда ту и живи. Оно што ме радује јесте да видим када шетају и смеју се заједно. Није од оних који су заборавили на све када су постали популарни. Он сигурно има мало слободног времена, али га зато проводи са драгим људима. Чујем понекад и када прича са њом на телефон и саветује је, види се да је брижан али вам детаље не бих откривао, каже старији господин.

Фото: Инстаграм принтскрин/bikovic

 

Да привлачи пажњу где год се појави, потврђује и његов комшилук, који каже да га девојке из краја стално посматрају.

– Што би ви новинари рекли “мами уздахе”. Клинке се стално окрећу за њим када прође, а он им узвраћа осмехом. Ма и старије госпође чак, нигде не прође незапажено. Често му и прилазе за фотографију, и сваки пут се изненадим како са једнаким ентузијазмом реагује ко год да му се обрати – рекла је једна комшиница.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумца Предрага Преже Милинковића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".