Водитељка је ћерку Ану добила у првом браку, а љубав није потрајала, па је Рушку и ћерку муж оставио када је Ана имала само три месеца. 


Рушка се трудила са својој ћерци приушти све по жели у животу, да јој буде отац и мајка. Образовала се а када је стасала за студије, Ана отпутовала у Италију, где је данас успешан лајф коуч. Без обзира на то што ју је биолошки отац напустио када је имала само три месеца, ћерка Рушке Јакић везала се за водитељкиног другог супруга - музичара Воју Милину, који је у њеном животу заменио очинску фигуру, пише "Сторy".

 

 

- Био је веома посвећен породици, а према мени се понашао као отац. Водио ме је на скијање, научио ме је да пливам, одводио ме у школу и све је било дивно до моје 17. године и другог великог животног искушења за мене и моју мајку када је сазнала да он има љубавницу. Тај брак је пропао, а ја сам се емоционално анестезирала и затворила у себе. Бол који је кренуо након одласка другог најважнијег човека у мом животу је био снажан - испричала је Ана једном приликом за медије.

Када је напунила 18. година, на инсистирање мајке, Ана је упознала свог оца: 

- Била сам тад у емоционалном хаосу. Одлучила сам тад да га више никад не видим, а кроз главу ми је само пролазило “где си био толико година...?” - рекла је она својевремено.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".