Миодраг Мики Крстовић је наш прослављени глумац ког смо волели у многим серијама од пре, а неке од његових последњих улога, као што је у рола у серији "Немањићи", нас је одушевила.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Он је у браку са нашом познатом костимографкињом Иванком Крстовић, а мало је познато да је његов син Иван успешан продуцент чије име стоји иза пројеката "Нечиста крв" и "Јутро ће променити све".

Иван је у заједници са глумицом Миленом Живановић, са којом је 2018. године добио сина Тадију. 

Милена је чланица Позоришта на Теразијама, а препознатљивост шире публике стекла је играјући један од главних ликова у тв серији "Немој да звоцаш", али и главном улогом у филму "Аманет" где је одиграла јако експлицитну сцену са глумцем Светозаром Цветковићем.

- Верујем у судбински однос заувек. Интуиција ми говори да сам пронашла своју љубав за до краја живота. И то је најлепши осећај на свету! Иван је пре свега мој најбољи пријатељ, особа којој првој јавим важне вести и 24 сата сам вољна да будем ту за њега. Уживанција ми је да јурим по парковима са сином и супругом. Тада радо и загрлим дрво, претварам се да умем да свирам клавир, те лупетам акорде и гласно певам - рекла је једном приликом Милена о свом изабранику.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".