Ових дана снимљене су песме које бодре наше фудбалере на Светском првенству у Катру, а на интернету је освануо снимак како је то изгледало некад. Део музичко спортског пројекта били су Синиша Михајловић и Слађана Ристић. Њихова песма успела је да живи толико година касније. 

Да ли би овај пар данас нешто променио када се ради о заједничком делу, славни фудбалер вероватно би пожелео да промени. Можда би се и насмејао кад би се присетио стиха "Ич, ни, сан, ши (јен’, два, три, четири, на јапанском), Делије смо ми". Тако се он бар на кратко обрео и међу певачима, али је завршио и на омоту тог читавог албума на којем су као извођачи потписани Слађана, Синиша и "Хит 7".

Плоча је 1991. године изашла у издању ПГП РТБ-а а поред хита са Синишом, садржи још седам фолк песама. Нема суње да су се Синиша Михајловић и Слађана Ристић одлично забавили стварајући препознатљиво дело у ком поред Синишиног упитног певачког талента ова прича подсећа нас и на то како је фудбалер некада изгледао. Осмех је вероватно једина ствар која се до данас није променила.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".