Новак је успео да нађе савршену исхрану за свој организам која му поново даје довољно енергије за вишесатне мечеве. Осим тога, један од најбољих тенисера свих времена има и свог пекара.
Зоран Радловачки је специјалиста за безглутенске ђаконије које Ноле обожава.
Када су Новак и његова породица у Србији, специјално за њих спрема хлеб без глутена и разне грицкалице које одговарају њиховом начину исхране.
Једном приликом Радловачки је открио рецепт за хлеб без глутена, специјалитет који Ђоковић најчешће поручује од њега. Лак је за припрему, а здрав.
Прочитајте још
БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ
За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".
Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".