- Представа је под знаком питања због Далиле и Цара, шта се дешава? - питао је Дарко.

- Представа је о Царевом животу, Јањуш, Маја, Чаприћка, па сад и Далила. Али десила се фолиража тешка. Ја се секирам за људе којима се после не јавим након ријалитија. Ђедовић ми лепо каже, шта да ми буде жао... Шта се десило, ја сам водио рачуна да они немају загрљај у представи. Има сцена кад Далила плаче у представи и он треба да стави руку. Она као: "Немој за рукав". Далила треба сад да се правда. Овамо му прича испод покривача свашта, а пролази и као показаје му средњи прст. Решићка ми је рекла да је на проби ставила папир и рекли су да ће причати после. Далила ме често погледа тужним погледом, као да тражи да не износим своје мишљење. А ја размишљам овако, ту је једина жртва Цар. Он је устао и рекао да је заљубљен. Нико није будала, Далила се заљубила, чува мирну луку Дејана, а овамо није фер ни према Цару, а није фер ни Дејан. Овамо туга, а кад треба друге да коментарише, као Тару и Матеју, папе, папе... Ја сам на почетку мислио да су Далила и Дејан јако лоши људи због начина игре у ријалитију. Дејан је рекао кључну реченицу: "Ја нећу дозволити да је обрукам". А највише је он брука. Није Дејан глуп, види да се заљубила, него се свети њој тиме. Све свађе Далиле и Цара су јер не могу то што хоће - истакао је Мики:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Далила и Дејан ће се помирити, овај ће јој опростити што се мало заљубила и флертовала, рећи ће да је то фаза, то су такве две џукеле. До сад сам их бранио, али нема потребе. Много је поштеније да Далила устане и каже мужу: "Можеш без маме и брата, а не можеш без Далиле". Те приче да им је брак у кризи, мачку о реп. Све је кренуло због Цара. Замисли, писао је Тијани Ајфон, послао Станију на капију, намештао Чаприћки бубицу, замисли ти то... Дејан као све верује, а онда оде и плаче пола сата. Тај или хоће да буде жртва, набија такву грижу савести, изјављује љубав, верује јој као... Да ме жена јавно одбије 3, 4 пута, да јавно каже да јој треба простора: "Хвала, довиђења и пријатно". Једини кривац овамо је Далила! Само Цар и Дејан као не верују да је она заљубљена у Цара. Цар хоће потврду. А Дејану смета моја реч, као има тежину. Који је то брак, ако могу да га оспоре Лепи Мића, Мики и Осман Карић - додао је Ђуричић, па наставио:

- Нервирају ме лажни моралисти, као нпр. Менсур. Ја не коментаришем њега и Милицу, а однос је као у средњем веку. Он овамо: "Ово што раде Мики и Цар...", а ја сам сам га наговарао да престане. Ја сам Цара саветовао, да ако хоће да је освоји, да мора да изгради поверење, да претане да пије итд. Далила и Цар имају неке приче за које ја не знам, кажу да су причали испод покривача. Проблем је у Далили - закључио је Мики.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".