Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић је по шести пут освојио трофеј на Завршном мастерсу, пошто је у финалу у Торину савладао Каспера Руда са 2:0 у сетовима.

Ђоковић је сјајним играма током читавог турнира још једном показао класу, а подршку су му све време са трибина пружали чланови породице.

Фото: Танјуг/АП

 

Недавно су Новакова деца постала прави хит на друштвеним мрежама када су му правили друштво током тренинга. Више о томе прочитајте на овом линку

Тара и Стефан су и овог пута побрали симпатије спортске јавности када су одмах након меча потрчали оцу у загрљај. Ипак, најзанимљивија ситуација догодила се након церемоније доделе пехара, када се Новакова ћерка нашла у центру пажње.

Наиме, она је села у победнички пехар који је њен отац дизао шест пута, а Ноле га је, заједно са њом, са осмехом на лицу подигао увис. 

По свему судећи, оно је одушевило девојчицу која није скидала осмех са лица, а снимак се убрзо проширио на друштвеним мрежама и постао виралан. 

 

Подсетимо, након тријумфа над Касером Рудом у финалу турнира, српски тенисер је у италијанском граду стигао до бројке од 1500 АТП бодова, што је максимум и осваја се уколико тенисер упише свих пет победа на турниру.

Фото: Профимедиа

 

Ђоковић је управо то и урадио, па је на најновијој АТП листи на петом месту, са нешто више од 2000 бодова мање од Карлоса Алкараса, који је и даље први на свету. Иза Алкараса иде Рафаел Надал, а на позицији број три је дошло до промене, пошто је Каспер Руд претекао Стефаноса Циципаса.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".