Једна жена признала је да је имала груби полни однос са човеком који јој је постављао кров, а мужу је рекла да су љубавни угризи на врату заправо убоди комарца.

- Имала сам аферу са човеком који ми је постављао кров. Мој сексуални живот с мужем је одличан, али због ове афере осећала сам се као тинејџерка. Питао ме треба ли још нешто да уради у кући, а ја сам рекла телевизор у спаваћој соби. Зграбила сам га за радне панталоне и имали смо невероватан однос - испричала је једна жена.

Друга је признала да је више пута спавала са странцем с апликација за упознавање, док је њен муж недељу дана проводио у кући својих родитеља.

Фото: Депозитфото

 

- Мој супруг и ја недавно смо имали недељу дана 'паузе'. Био је код тате. Четири ноћи од седам колико га није било, имала сам секс с неким кога сам пронашла на Тиндеру. Осећам се помало лоше сад кад се вратио, али једноставно ми не посвећује потребну пажњу па не жалим - додала је друга.

Друге су варале мужеве на послу, а једна је жена признала да је после месец дана сексуалне напетости између ње и шефа, напокон спавала с њим.

- Јуче сам прешла границу. Осећам се тако криво. Морам да га избегавам по сваку цену. Што ако мој муж сазна или његова жена? Играла сам се с другим мушкарцем, а затим дошла кући и пољубила мужа као да се ништа није догодило. Што није у реду са мном? - написала је једна од жена.

Фото: Депозитфото

 

Још једна супруга која је имала сексуалне активности са шефом, изненадила се када јој је супруг сазнао за то.

- Послала сам му своју слику у еротском доњем рубљу за коју је мој супруг сазнао, али уместо да се наљути или узруја, дао ми је улазницу за једнократну забаву - само ако му кажем детаље.

Једна жена имала је неочекивани сусрет у салону за масажу.

- Две недеље касније након те масаже послао ми је поруку и рекао да навратим на масажу. Јесам, и спавали смо заједно - открила је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".