Иако су гаучоси боље отворили утакмицу и повели већ у 10. минуту утакмице голом Лионела Месија са беле тачке, до краја полувремена су им поништена чак два поготка. 

Неповољан резултат није деморалисао азијског представника који изједначио на самом почетку другог полувремена. Хладан туш за Месија и екипу уследио је само пар минута касније када је у 58. минуту утакмице дошло до потпуног преокрета.

Аргентинци су читаву утакмицу били доминантни и нападали су, али то није екипа Саудијске Арабије је успела да одоли и забележи важна три бода на почетку првенства.

Крај утакмице обележила је мучна сцена која се десила у самој надокнади. 

Фото: Танјуг/АП

 

Наиме, током једне интервенције голман азијске екипе је коленом нокаутирао свог саиграча који је остао да лежи непомичан. Лекарска екипа је ушла на терен и на носилима су изнели Ал Шаранија.

Фото: Профимедиа

 

Погледајте како је изгледала стравична повреда дефанзивца Саудијске Арабије: 

Надамо се да ће се бек Арабије опоравити и бити спреман за наредни меч.

Екипа Саудијске Арабије наредни меч игра против селекције Пољске 26. новембра, а групну фазу затварају утакмицом против Мексика које је на програму четири дана после. 

Селекција Аргентине наредну утакмицу игра против екипе Мексика и неће имати нимало лак задатак након овог изненађујућег пораза. Последњи меч у групној фази гаучости играју против Пољака.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".