Ивана Дудић признала је да јој је, како глумици, лакше да се скине гола пред камерама, него да покаже емоције, те изненадила многе.

- Данас голотиње има више него икада игде. Да Бог сачува колико је има. Можда је узбудљиво то скидање глумца и глумице јер то није нормална ствар. Што се мене тиче мени је то као свака друга сцена. Не представља ми ништа толико помпезно и "вау", ако је написано са разлогом - рекла је глумица.

Фото: В. Данилов

 

Глумица је затим додала да јој је знантно теже да се скине пред мушкарцем када постоје емоције између њих, али и да би теже пустила сузу него што би се скинула пред камером.

- Скоро сам то рекла у неком интервјуу и стварно је то тако. Много је теже да се оголиш емотивно, него овако. Бар мени као глумици је тако. Када треба да дам неку емоцију, треба да се прочачкам и истражим нешто по себи и много сам више у страху од тога од саме голотиње. Да ли ће ми се видети целулит или ће ми бити задњица оваква? Много ми је теже да оправдам сваку сузу коју пустим пред камером него да се скинем, одрадим је као сваку - истакла је глумица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тијане Кондић

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".