ОВАН

Како су рођени у овом знаку познати као нестрпљиви и кратког фитиља, неопходан им је партнер који ће им помоћи да успоставе баланс, а Девице су према астролозима идеалне за њих. Девице ће помоћи Овновима да буду суштински оно што јесу, али све време са обе ноге на земљи и реалне перцепције света у ком живе.

БИК

Кажу да сваки Бик треба да има једну Водолију у свом животу, а ако је она истовремено и партнер, дуговечна љубав је загарантована. Управо је енергичност Водолије оно што сваког Бика обора с ногу.

Фото: Профимедиа

 

БЛИЗАНЦИ

Немирним Близанцима потребан је неко ко ће их спонтано и природно држати на земљи, усидрити их уз највећу подршку, а Бикови су као створени да буду партнери рођеним у овом знаку.

РАК

Тако храбре и бескомпромисне Шкорпије чине савршене партнере стидљивим Раковима који су веома емотивни. Управо та страна Рака Шкропијама изузетно прија што их чини идеалним љубавним паром.

ЛАВ

Спонтаним Лавовима изузетно прија животна енергија Водолија која се савршено уклапа у њихов животни стил. Због тога се Водолије сјајно слажу са Лавовима, па често иако тога нису ни свесни управо њих бирају за животне партнере.

ДЕВИЦА

Као идеални пример партнера за рођене у овом знаку је Стрелац. Опуштен, друштвен и духовит Стрелац је неко ко заиста много прија Девицама.

Фото: Профимедиа

 

ВАГА

Емотивне, драге и уметнички настројене Рибе се тако добро слажу са Вагама и помажу им да одрже природан баланс и максимално уживају у животу.

ШКОРПИЈА

Ваге су често најбољи сапутници инстинктивним и строгим Шкорпијама. Нежне и емотивне Ваге помажу Шкорпијама да се отворе и без страха уживају у својим емоцијама.

СТРЕЛАЦ

Са обе ноге на земљи, шармантни и омиљени у друштву Лавови представљају савршену другу половину Стрелчевима који уживају у животним авантурама.

Фото: Профимедиа

 

ЈАРАЦ

Кажу да ниједан Јарац неће максимално уживати у свом емотивном животу уколико у њему није у друштву Близанца. Срамежљивим интровертним Јарчевима изузетно прија енергија Близанаца.

ВОДОЛИЈА

Иако имулсивне и често егоцентричне Водолије се претврају у посве другачије особе када су у друштву брижних и емотивних Ракова. Ова комбинација има велика шансе да ужива у дуговечнм љубавном односу.

РИБЕ

Изузетно постојани и коректни Јарчеви заправо представљају савршене партнере за рођене у знаку Риба.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".