Свима је познато да многи естрадњаци нису имуни на брза и скупа кола. 

Иако нису спремни да у сваком тренутку јавно кажу које превозно средство поседују, естрадне звезде поносно позирају поред својих четвороточкаша и те фотографије објављују на друштвеним мрежама. Већина њих има и по неколико аутомобила у истом тренутку.

Међу најскупљим аутомобилима које поседују домаће звезде су светски познати брендови: Мајбах, Порше и Бентли, чија се цене крећу од 90.000 евра па до 700.000 евра! Драгани Мирковић нико не сме да стане на црту, јер је њен супруг Тони увозник скупих аутомобила, па ову певачицу нећемо уврстити на листу.

Наше звезде углавном не возе најскупља издања ових брендова, већ јефтиније. Већина певача се шепури у возилима просечних цена, али има и оних који возе неке од најлуксузнијих модела.

Лепа Брена је одувек волела скупа кола и уживала је да се слика са њима. Брена вози "Мајбах С500", чија се цена креће око 150.000 евра. Она ауто отплаћује на рате.

Велика се бура подигла када је фолк певачица Дара Бубамара купила нови аутомобил. Њен бели спортски лепотан је вредан око 95.000 евра.

 


Јелена Карлеуша је од супруга добила на поклон џип о каквом многи могу само да сањају. Фудбалер Душко Тошић изненадио је супругу заиста оригиналним и луксузним поклоном - моделом Форд Експедишн џипа и то из луксузне едиције. Међутим, Карлеуша у свом поседу има и један Ламборгини.

Сека Алексић је добила од супруга Вељка Пиљикића, за рођендан "мерцедес СЛК" вредан близу 100.000 евра.

Иако су многи помислили да ће на врху листе бити нека од најпознатијих домаћих певачица попут Карлеуше, Цеце или Секе, тамо царује Диди Јанковић.

Дијану Јанковић је муж одлучио да почасти једним од 12 Бентлија Ле Мансорија ГТЦ 2 на свету, чија се цена креће од 210.000 до 240.000 евра.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)