Svima je poznato da mnogi estradnjaci nisu imuni na brza i skupa kola. 

Iako nisu spremni da u svakom trenutku javno kažu koje prevozno sredstvo poseduju, estradne zvezde ponosno poziraju pored svojih četvorotočkaša i te fotografije objavljuju na društvenim mrežama. Većina njih ima i po nekoliko automobila u istom trenutku.

Među najskupljim automobilima koje poseduju domaće zvezde su svetski poznati brendovi: Majbah, Porše i Bentli, čija se cene kreću od 90.000 evra pa do 700.000 evra! Dragani Mirković niko ne sme da stane na crtu, jer je njen suprug Toni uvoznik skupih automobila, pa ovu pevačicu nećemo uvrstiti na listu.

Naše zvezde uglavnom ne voze najskuplja izdanja ovih brendova, već jeftinije. Većina pevača se šepuri u vozilima prosečnih cena, ali ima i onih koji voze neke od najluksuznijih modela.

Lepa Brena je oduvek volela skupa kola i uživala je da se slika sa njima. Brena vozi "Majbah S500", čija se cena kreće oko 150.000 evra. Ona auto otplaćuje na rate.

Velika se bura podigla kada je folk pevačica Dara Bubamara kupila novi automobil. NJen beli sportski lepotan je vredan oko 95.000 evra.

 


Jelena Karleuša je od supruga dobila na poklon džip o kakvom mnogi mogu samo da sanjaju. Fudbaler Duško Tošić iznenadio je suprugu zaista originalnim i luksuznim poklonom - modelom Ford Ekspedišn džipa i to iz luksuzne edicije. Međutim, Karleuša u svom posedu ima i jedan Lamborgini.

Seka Aleksić je dobila od supruga Veljka Piljikića, za rođendan "mercedes SLK" vredan blizu 100.000 evra.

Iako su mnogi pomislili da će na vrhu liste biti neka od najpoznatijih domaćih pevačica poput Karleuše, Cece ili Seke, tamo caruje Didi Janković.

Dijanu Janković je muž odlučio da počasti jednim od 12 Bentlija Le Mansorija GTC 2 na svetu, čija se cena kreće od 210.000 do 240.000 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)