Докторка је била стоматолошкиња у Дому здравља Ковачица. Трагична вест је потресла јавност. Била је једра, здрава, увек насмејана, причају пријатељи и колеге.

Стоматолошкиња се прошлог месеца верила.

''Не знам како се заразила, причала је да жели да рађа, па није била сигурна треба ли да се вакцинише. Могуће је да се заразила на радном месту, то нећемо никад знати'', сведочи њена колегиница.

Ивана Латовљев је прво изгубила чуло мириса и тако је осетила један од симптома, па се тестирала. Тест је био позитиван, а послата је на кућну изолацију.

''Била је одмах после тога у кућној изолацији, имала је благе симптоме налик прехлади, колико ја знам. У суботу јој је позлило, почела је да повраћа, била је код лекара, јавила се хитној помоћи. У недељу ујутру се поново јавила рекавши да јој је опет лоше. Мерили су јој притисак, доњи нису могли да јој измере. Почели су да је губе'', каже саговорница за Новости.

Одвезена је убрзо на пријемно одељење у Панчево.

''Интубирали су је, кисеоник, реанимације. Све се то дешавало на путу до Панчева. Лекар успе да је подигне једном, она опет утоне. Успео је да је оживи на неколико минута и тако више пута. Испред болнице у Панчеву се изгубила последњи пут'', објаснила је колегиница.