Певачица је за разлику од Рађена који се скрасио поред певачице Милице Ристић, посвећена послу и нема времена за љубав: 

- Мрзи ме да имам неког. Стварно не могу. Баш ме мрзи да упознам неког, па да ли сте једно за друго, да ли одговарате, да ли ово, да ли оно... Немам ни времена ни живаца- изјавила је за "Блиц".

Каква ће бити ташта једног дана, не размишља још увек о томе, сада је фокусурана на васитање деце: 

- Јој не знам, то је тако далеко. Не могу још да размишљам о томе јер још увек размишљам каква сам мајка. Једног дана када порасту и постану своји људи, показаће се да ли сам била добар родитељ. Размишљам о томе да будем што боља и да кроз причу са њима припремим их за тај самостални живот, јер сам свесна да ће једног дана то доћи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

Певачица не врши притисак на своје ћерке: 

- Знам да децу уме да “смара” нека нашироко и надугачка прича. Трудим се да све што кажем буде у неколико минута, конкретно и јасно, да буде приближно њиховим годинама како би могле да разумеју- каже Кокићева за коју још није време да је ћерке прате на наступе који су у ноћним клубовима

Када је у питању бивши муж, не жели да је помињу заједно са њим у медијима: 

- Мислим да је заиста беспотребно више помињати нас двоје у било каквом контексту. Ми смо родитељи нашим девојчицама и то је све. Он је сада ипак ожењен и очекује дете. Желим да испоштујем његову супругу и њега и да не причам о њему више - рекла је Ана.

 

Такође није желела да открије да ли су њене ћерке срећне што ће ускоро добити брата: 

- Рекла бих да то морате њих две да питате, али не могу јер нису јавне личности, не причају и не појављују се нигде- била је јасног става Ана.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".