Никола Рађен припрема се да се заветује на вечну љубав својој трудној изабраници Милици Ристић, коју је верио у манастиру Драганац.

Фото: АТА имагес

 

 

- Можда није класична слика са веридбе где се окачи прстен и напише "И саид yес", али ништа код нас није класично и уобичајно. Имала сам веридбу коју нисам могла ни да замислим и због тога желим да захвалим нашим пријатељима, кумовима и фамилији. Хвала на незаборавном и прелепом дану!" - написала је тада Милица, а сви су ишчекивали ускоро и свадбено весеље. Неки су нагађали да се Никола већ оженио далеко од очију јавности, међутим његова бивша супруга Ана Кокић, тврди да то није тачно.

 

 

- Није се оженио, ја не знам да се оженио, верио се. Ми смо у одличним односима, у контакту смо због деце и овако, нисмо непријатељи, пријатељи смо и он са мном дели неке своје планове, што због деце, што због организације и ја врло добро знам и када је свадба и када буде била ја ћу му честитати - рекла је за "Републику" Ана која је за разлику од бившег супруга није заљубљена.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Не, нисам. То не можете да планирате, али сам сада много сконцентрисана на посао и онда ни не размишљам о томе - рекла је певачица која за будућу Рађенову супругу има само лепе речи.

- Милицу сам упознала и мислим да је дивна. У њен и Николин однос не бих залазила, међутим, од изузетне ми је важности како се она опходи према мојој деци када су заједно - рекла је Ана својевремено.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".