Nikola Rađen priprema se da se zavetuje na večnu ljubav svojoj trudnoj izabranici Milici Ristić, koju je verio u manastiru Draganac.

Foto: ATA images

 

 

- Možda nije klasična slika sa veridbe gde se okači prsten i napiše "I said yes", ali ništa kod nas nije klasično i uobičajno. Imala sam veridbu koju nisam mogla ni da zamislim i zbog toga želim da zahvalim našim prijateljima, kumovima i familiji. Hvala na nezaboravnom i prelepom danu!" - napisala je tada Milica, a svi su iščekivali uskoro i svadbeno veselje. Neki su nagađali da se Nikola već oženio daleko od očiju javnosti, međutim njegova bivša supruga Ana Kokić, tvrdi da to nije tačno.

 

 

- Nije se oženio, ja ne znam da se oženio, verio se. Mi smo u odličnim odnosima, u kontaktu smo zbog dece i ovako, nismo neprijatelji, prijatelji smo i on sa mnom deli neke svoje planove, što zbog dece, što zbog organizacije i ja vrlo dobro znam i kada je svadba i kada bude bila ja ću mu čestitati - rekla je za "Republiku" Ana koja je za razliku od bivšeg supruga nije zaljubljena.

Foto: N. Skenderija

 

 

- Ne, nisam. To ne možete da planirate, ali sam sada mnogo skoncentrisana na posao i onda ni ne razmišljam o tome - rekla je pevačica koja za buduću Rađenovu suprugu ima samo lepe reči.

- Milicu sam upoznala i mislim da je divna. U njen i Nikolin odnos ne bih zalazila, međutim, od izuzetne mi je važnosti kako se ona ophodi prema mojoj deci kada su zajedno - rekla je Ana svojevremeno.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".