Лепа Брена ужива у складном браку са бившим тенисером Слободаном Живојиновићем, а певачица истиче да никада не треба да постоји разлика између мушкараца и жена, већ да сви треба да раде оно у чему су бољи.

Фото: В. Данилов

 

- Мислим да мушкарац воли да има жену која је способна за много тога, а за шта није способна она, а ни он, онда се унајми нпр. када је вожња у питнају возач. Никада нисам волела антагонизам између мушкараца и жена. Сматрам да ако он зна нешто боље нека то уради, ако сам ја боља онда треба мени да препусти и да се нико не љути- истиче Брена за “Блиц”.

Певачица се похвалила да је добар возач иако је то на Балкану резервисано за мушкарца.

- Али ја возим јако добро. Стабилан сам и сигуран возач. Никад нисам возила под дејством алкохола. Возим по правилима, осим по некада када баш журим- каже Брена и додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Умем и брзо да возим, поготово када дођу нови аутомобили, па онда да пробам да ли иду 250 до 280 на сат. Волим брзину, али волим и сигурност, пошто је ауто моја друга кућа. Провела сам првих десет година каријере у аутобусу. Ту сам спавала, јела, пила, са тридесет момака који су радили са мном. После тога смо мало кренули више авионима, па луксузним аутомобилима и данас је ауто нешто што представља апсолутно “мој други дом”.

Фото: АТА имагес

 

Бренин наступ за Нову годину, је један од најскупљих, те се писало да је и најплаћенија, а певачица о цени није желела да прича.

- Сами знате да певам четрдесет година и да је неукосно причати о ценама и да о томе углавном говоре они што желе да буду у центру пажње. Срећна сам што ме публика воли, што ме тражи и што сам још Брена Национале- истиче она и додаје:

- Морам да признам да заиста сада највише уживам што немам више мале деце кући па не морам да журим са наступа.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретроспектива Лепе Брене

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".