Lepa Brena uživa u skladnom braku sa bivšim teniserom Slobodanom Živojinovićem, a pevačica ističe da nikada ne treba da postoji razlika između muškaraca i žena, već da svi treba da rade ono u čemu su bolji.

Foto: V. Danilov

 

- Mislim da muškarac voli da ima ženu koja je sposobna za mnogo toga, a za šta nije sposobna ona, a ni on, onda se unajmi npr. kada je vožnja u pitnaju vozač. Nikada nisam volela antagonizam između muškaraca i žena. Smatram da ako on zna nešto bolje neka to uradi, ako sam ja bolja onda treba meni da prepusti i da se niko ne ljuti- ističe Brena za “Blic”.

Pevačica se pohvalila da je dobar vozač iako je to na Balkanu rezervisano za muškarca.

- Ali ja vozim jako dobro. Stabilan sam i siguran vozač. Nikad nisam vozila pod dejstvom alkohola. Vozim po pravilima, osim po nekada kada baš žurim- kaže Brena i dodaje:

Foto: ATA images

 

- Umem i brzo da vozim, pogotovo kada dođu novi automobili, pa onda da probam da li idu 250 do 280 na sat. Volim brzinu, ali volim i sigurnost, pošto je auto moja druga kuća. Provela sam prvih deset godina karijere u autobusu. Tu sam spavala, jela, pila, sa trideset momaka koji su radili sa mnom. Posle toga smo malo krenuli više avionima, pa luksuznim automobilima i danas je auto nešto što predstavlja apsolutno “moj drugi dom”.

Foto: ATA images

 

Brenin nastup za Novu godinu, je jedan od najskupljih, te se pisalo da je i najplaćenija, a pevačica o ceni nije želela da priča.

- Sami znate da pevam četrdeset godina i da je neukosno pričati o cenama i da o tome uglavnom govore oni što žele da budu u centru pažnje. Srećna sam što me publika voli, što me traži i što sam još Brena Nacionale- ističe ona i dodaje:

- Moram da priznam da zaista sada najviše uživam što nemam više male dece kući pa ne moram da žurim sa nastupa.

BONUS GALERIJA: Retrospektiva Lepe Brene

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".