- Волим гардеробу која је женствена, али необично женствена, софистицирана. Увек сам била склона експериментисању када су модни стилови у питању, али што сам старија, склонија сам томе да носим женствену класику, јер чини ми се да је то стил који истиче моју фигуру и моју природу, и дефинише ме на најбољи могући начин - истиче Гоца која не прати слепо модне трендове, већ их прилагођава себи.

- Пратити модне стилове по сваку цену и уклапати се у нешто што је прописано модним часописима потпуно је непотребно. Мислим да је филозофија ношења гардеробе која је по сваку цену иста као у модним часописима потпуно безвезе, има смисла само ако желите да испратите који модел ципела или крој је у тренду - тврди певачица.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Blic

 

- Искрено, ја се најбоље осећам када сам гола! Можда звучи сумануто, али је тако. А од гардеробе мислим да ми најбоље стоје кратке сукње и хаљине. Марке ми уопште нису битне, волим гардеробу са које не висе етикете, јер ми је то неукусно да видим! Више волим гардеробу која има добру фору, да није много скупа, да може лако да се промени да ми не буде жао да је износим, јер проблем је код мене што ја не могу да купим једно и да имам заувек.

Док гардеробу која чини њен свакодневни стил бира сама, када је сценски изглед у питању, певачица тражи помоћ стилисткиње у коју има пуно поверења.

- Имам помоћ стилисткиње, она је млада жена, образована, изверзирана за те ствари, врло добро зна о чему прича када ме саветује, и њој много верујем. Та сарадња траје последње две године.

(Гранд онлајн)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".