Катарина Грујић породила се пре тачно годину дана. Само неколико месеци након тога вратила се наступима, а тада су сви коментарисали да је успела да поврати линију по којој је позната и брзо се врати на старо.

Међутим, Грујићка је за врло кратко време успела да надмаши себе и по мишљењу многих, достигне изглед и бољи од оног пре трудноће.

Наиме, брзо након порођаја певачица је одлучила да се посвети свом изгледу и линију доведе до савршенства. Избалансираном исхраном и напорним тренизнима брзо је средила фигуру коју је у неколико наврата поносно показала, чак и у бикинију. Недавно је отпутовала у Дубаи где се опушта и одмара са својом породицом.

 

Након неколико породичних фотографија, Катарина је "распаметила" пратиоце снимком у бикинију. Певачица је на себи имала малени костим у леопард дезену док се снимала на лежаљци.

Фото: Инстаграм принтскрин/katarinagrujic.doll

 

 

Многи су коментарисали њен изглед, нарочито трбушњаке које је исклесала уз помоћ вежби. "Нереално изгледа", "Каћа, кидаш","Брутална", "Презгодна си", били су само неки од коментара.

 

Подсетимо, Катарина Грујић пре годину дана на свет је донела девојчицу Катју, а са својим супругом Марком Гобељићем недавно и купила стан од 400.000 евра у једном од најлуксузнијих насеља у Београду.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".