Наиме, атрактивна плавуша истиче да многе компаније користе децу и да се њој то не допада, па на све начине пукушава да заштити своју мезимицу.


- Много јој скрећем пажњу, јер мислим да је то изузетно важно. Многе компаније светске се браве грумингом деце за неке одређене ствари.То ако погледате све је брзо, деца се обликују, од тога какве ће сексуалне склоности имати, до тога шта ће да једу и купују. Кад кажем груминг, не мислим само у сексуалном смислу, већ и за будуће потрошаче. Ово друштво се свело само на то, колико си потрошио, колико зарадио, све је материјално, то је комично - каже певачица па додаје:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Portal Informer

 

- Проверавала сам са ким улази у контакт. Сада има шеснаест година и видим да се дописује са својим вршњацима, које познаје. Неколико пута је имала чудне упаде, од неких чудних људи, па ми је показала, па смо ми пријавили профил, да је непријатељски. Не у смислу да јој је неко слао неке ружне поруке, просто видим по начину писања да то није неко дете које пише, то је језиво.


Певачица Гоца Тржан сматра да родитељи мало посвећују времена провери деце на друштвеним мрежама, а да то може фатално да се заврши.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ KONTRA SHOW

 

- Одмах сам пријавила профил и то је то, полиција нема времена да се бави тиме, нити је било толико страшно, али родитељи морају да обрате пажњу на то. Деца су заиста осетљива, траже пажњу, а све мање добијају пажњу од родитеља који су заокупљени тиме да зараде новац, да плате све што мора да се плати. Са друге стране често и они сами “забоду” уз социјалне мреже и за телевизором. Деца вапе за пажњом и свако када им пружи мало зрно пажње на друштвеним мрежама, то може да се фатално заврши. 

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".