Тања је проговорила о својим жељама у вези каријере. Она жели много да ради и осећа се као да има двадесет година:  

-Жив сам и млад човек па је нормално да имам и много жеља. Млада сам духом и мислим да нећу никад остарити. Негде сам остала у двадесетим годинама, тако да је мноштво жеља, почевши од концерта у Арени… Само здравље да ме послужи, па биће свега. То је велики концерт и треба много одрицања. За почетак морам да смањим наступе, али полако…Морам да се спремим и психички и физички, да будем у форми. Ја сам перфекциониста и желим да све то буде како треба једног дана.

-У овом тренутку и мору лудила је заиста храброст објавити албум. У 2019. сам снимила ЦД и супер је прошао, а сад је све другачије. За само три године све се променило. Сад се више не зна ко ће шта да слуша. Чини ми се да се враћају старе песме, али и поп музика и тешко је изабрати. Нама певачима је баш тешко да одаберемо шта ћемо певати и снимати и велика је одговорност сад објавити цео албум- истакла је Тања.

Певачица је одушевила вешћу да је изашла њена песма "Боли ли" коју је посветила бившем сапутнику: 

-Задовољна сам како пролази, поготово што се више не зна ко какве песме снима и све је постало инстант, па тако и нови синглови. Не волим да се хвалим, али одувек сам знала да чујем и осетим добру песму, из тог разлога сам снимила“ Боли ли“, али сам се много двоумила око ње. Допала ми се, желела сам да публици да презентујем песму, али нисам знала кад. Чувала сам је од априла, али ето тек сад сам је објавила – затим се дотакла свог великог хита, песме "Златник" са почетка каријере:

-Песма је постала евергрин, често за њу кажу да је моја химна. Дај боже да ми се у каријери деси још један такав хит, евентуално два, ја ћу бити задовољна, да могу лепо да одем у пензију као Лепа Лукић - истакла је.

(Гранд)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".