Tanja je progovorila o svojim željama u vezi karijere. Ona želi mnogo da radi i oseća se kao da ima dvadeset godina:  

-Živ sam i mlad čovek pa je normalno da imam i mnogo želja. Mlada sam duhom i mislim da neću nikad ostariti. Negde sam ostala u dvadesetim godinama, tako da je mnoštvo želja, počevši od koncerta u Areni… Samo zdravlje da me posluži, pa biće svega. To je veliki koncert i treba mnogo odricanja. Za početak moram da smanjim nastupe, ali polako…Moram da se spremim i psihički i fizički, da budem u formi. Ja sam perfekcionista i želim da sve to bude kako treba jednog dana.

-U ovom trenutku i moru ludila je zaista hrabrost objaviti album. U 2019. sam snimila CD i super je prošao, a sad je sve drugačije. Za samo tri godine sve se promenilo. Sad se više ne zna ko će šta da sluša. Čini mi se da se vraćaju stare pesme, ali i pop muzika i teško je izabrati. Nama pevačima je baš teško da odaberemo šta ćemo pevati i snimati i velika je odgovornost sad objaviti ceo album- istakla je Tanja.

Pevačica je oduševila vešću da je izašla njena pesma "Boli li" koju je posvetila bivšem saputniku: 

-Zadovoljna sam kako prolazi, pogotovo što se više ne zna ko kakve pesme snima i sve je postalo instant, pa tako i novi singlovi. Ne volim da se hvalim, ali oduvek sam znala da čujem i osetim dobru pesmu, iz tog razloga sam snimila“ Boli li“, ali sam se mnogo dvoumila oko nje. Dopala mi se, želela sam da publici da prezentujem pesmu, ali nisam znala kad. Čuvala sam je od aprila, ali eto tek sad sam je objavila – zatim se dotakla svog velikog hita, pesme "Zlatnik" sa početka karijere:

-Pesma je postala evergrin, često za nju kažu da je moja himna. Daj bože da mi se u karijeri desi još jedan takav hit, eventualno dva, ja ću biti zadovoljna, da mogu lepo da odem u penziju kao Lepa Lukić - istakla je.

(Grand)

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".