Ован

Овај знак је врло реалан и чврсто стоји на земљи и највише га узнемирава Риба јер има јаку интуицију и од ње је немогуће пуно тога сакрити. Осим тога, Рибе су помало у свом свету и код њих нема одређених правила, а то је у тоталној супротности са Овном.

Бик

Њему друштво Овна најмање одговара од свих знакова зодијака. Ован је наметљив и експлозиван те је у стању брже да дође до циља од Бика.

Близанци

Познати су по својој нестрпљивости и лошој организацији па се најгоре осећају у друштву Бика који је врло стрпљив и смирен, а до циља долази полако и плански. 

Фото: Депозитфото

 

Рак

Припадници овог знака најрадије избегавају Близанце јер су превише разумни за њих. Ракови су склони драматизацији и често због осећаја не могу разумно да закључују и сагледају реалност.

Лав

Лаву на живце посебно иду Ракови управо због склоности драматизовању. Због Ракова умеју да се осећају мање доминантнима иако их сматрају слабијима. Збуњују их њихова нереална осећања.

Девица

Тврдоглавој Девици најмање одговара Лав јер жели баш увек да буде у праву. Не свиђа јој се ни његов однос према новцу - не пази колико троши.

Вага

Ваге се ужасавају логичног начина размишљања Девице и њене склоности планирања сваког корака у животу. Ваге воле добро да размисле о свакој ситуацији, а Девицама то иде на живце јер им мозак брже ради. 

Шкорпион

Овај знак се не осећа добро у друштву Ваге која је врло шармантна и увек су у њеној сенци. Ако су у истом друштву, Вага ће врло брзо привући сву пажњу на себе, а Шкорпион ће се осетити угрожено.

Фото: Депозитфото

 

Стрелац

Припадници овог знака воле да буду безбрижни, а свет око себе виде у веселим бојама. Зато њима најмање одговарају људи у знаку Шкорпије који су склони мрачним темама прожетим мистичним детаљима.

Јарац

Јарци су склони помном планирању и контроли свега. Управо зато им сметају Стрелци који су сушта супротност - више се ослањају на срећу и увек верују да ће се све добро завршити. 

Водолија

Они живе у свом свету, без превише журбе и нервирања око свега. Припадницима овог знака никако нису пријатни људи рођени у знаку Јарца јер су превише реалистични и далеко су од сањарења. 

Рибе

Рибе највише иритирају Водолије, не воле њихов начин размишљања и често се сукобљавају. Од свих знакова зодијака управо Водолије им највише кваре расположење јер понекад не могу да предвиде њихове потезе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".