Постоје четири хороскопска знака који су убеђени да су најпаметнији на свету, па самим тим и нису вољни да послушају никакву сугестију, нити савет других људи.

Фото: Депозитфото

 

 

Бик

Стереотип о тврдоглавости људи рођених у овом знаку двоструко се потврђује кад морају да признају да ипак нису свезналице за које желе да их сматрају.

У маниру правог бика, људи рођени у овом знаку ће се разметати својим великим знањем, као ова животиња снагом. Неки представници овог знака заиста и поседују фасцинантна знања и информације. Иначе, они су убеђени да се није родио тај који зна боље од њих и који ће их надмашити.

Иако је интелигенција њихова најјача карта, ароганција и тврдоглавост од Бика стварају индивидуалца склоног насиљу кад добије потребу да се покаже да је најпаметнији на свету.

Лав

Сигурно сте сад у шоку, зар не? Можда и не. Ова егоманијакална звезда Зодијака озбиљна је кад одлучи да вас научи лакцију коју је замислила. Уживају у звуку сопственог гласа и шта год да говоре и пред колико год људи доживљавају се као предавачи у великим дворанама пуним студентима.

У уму Лава нема сумње да ћете након што вас он едукује, одбацити сва претходна уверења. То значи да ће Лав очекивати да заборавите све што сте раније знали и беспоговорно прихваттити његово уверење.

За разлику од Бика, Лавови су тетатрални. Ако започнете разговор са Лавом свезналицом, очекујте презентацију, не пријатељску дебату или дискусију. Лав побеђује, чак и кад нема појма о чему говори, што га чини једним од најумишљенијих знакова Зодијака.

Девица

Кад је реч о свађи, за Девицу она никад није поштена. Ако се сукобите са овим меркуровцем, бежите главом без обзира и пустите га да прича колико жели. Девица, наиме, воли да прича и ретко одступи од онога што сматра чињеницом. Ником није јасно верују ли слепо чињеницама или су пак склони да се држе својих уверења, без обзира на то јесу ли тачна.

Девице су, као и Лавови, врло поносни знаци који ће радије изгорети у борби него саслушати ваше ставове и признати да имате право. Девица је савршена и налази савршенство у концепту да је у праву, а ви једноставно нисте.

Фото: Депозитфото

 

 

Стрелац

Људе рођене у овом знаку често прати глас да воле слободу, али и да воле да се представљају као ауторитети на свим подручјима. Разлог лежи у чињеницама да су заиста одлучни да знају све што се може научити о одређеној теми. Управо због тога не могу признати да ви знате колико и они, ако не и више.

Просечан Стрелац једноставно не може да замисли да постоји неко ко зна више од њих. Њихове добре намере могу их водити према знању, али када га стекну, сматрају се врхунским познаваоцима теме које су проучавали.

Ако желите да избегнете главобољу, не разговарајте са њима о путовањима или духовности. Зажалићете се што сте уопште покренули разговор.