Кнежевић каже да ће морати са обезбеђењем да се брани како зна и уме.

-Тражио сам да носим оружје јер ми је угрожена безбедност, али надлежни кажу да то није могуће јер се води кривични поступак против мене. Ја сад саопштавам свима да ћу од вечерас и ја и обезбеђење да носимо оружје јер се осећамо угрожен - поручио је Кнежевић.

Додао је да држава до сад није реаговала на прави начин.

- У пратњи возача и члана обезбеђења дошао на аеродром да сачекам супругу која је допутовала из Београда. На паркингу, док сам седео у аутомобилу, пришао је један младић, из возила цетињских регистрација и почео са салвом увреда и негативних коментара на мој рачун. Младић кога никад у животу видео нисам, нити имао контакт с њим кренуо је вербално да ме напада. Спустио сам стакло и питао га какав је проблем, а он је наставио да ме вређа - рекао је Кнежевић новинарима испред Центра безбедности Подгорица.

Додао је да су његов возач и он проценили да може доћи до физичког контакта и да може бити физички угрожен.

- Имајући у виду да сам јуче на Фејсбуку добио претњу да је права срећа што сам сам жив, јер сам непријатељ Црне Горе и због тога што сам на разним порталима таргетиран као непријатељ Црне Горе и сарадник разних служби, мој возач је реаговао правовремено и зауставио је физички напад на мене. Ја му се захваљујем, јер не знам како се то могло завршити - навео је Кнежевић.

Он је оценио да се ради о политички мотивисаном нападу, јер тог младића, како је истакао, никада није видео.

- Посебно желим да истакнем да ничим нисам испоровоцирао инцидент, него сам максимално покушао да га избегнем, јер је то вербално вређање и добацивање трајало много дуже него што сам ја реаговао - поручио је Кнежевић.

Према незваничним информацијама један од тројице нападача на Милана Кнежевића је извесни Иван Гардашевић са Цетиња, који је наводно запослен у једној коцкарници на Приморју.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".