Брена и Боба јуче су обележили 31. годишњицу брака.

Тачно толико времена прошло је откада су једно другоме уз присуство кумова изговорили судбоносно да, разменили бурме, одиграли први плес и обећали се на вечну љубав.

Нешто више од три деценије протекло је и од првог и можда чак и најважнијег савета који је свекрва Лепе Брене тада упутила новопеченој снајки, а све у циљу да заштити сина и учини све да му живот буде још лепши.

Фото: Архива Новости

 

 

Естрадна уметница, наводно, директне инструкције свекрве никада није заборавила, а водећи се њима, као и саветима своје мајке, заједно са Бобом она је створила живот из бајке на којем јој данас готово сви могу позавидети.

Свекрва Лепе Брене у младости је важила за лепу жену, врло способну: Жену која није желела да јој се син бави искључиво тенисом. Факултет је доживљавала као нешто што је неопходно завршити и добити диплому. Након смрти Бобиног оца сама је кроз живот наставила, самоуверено и са осмехом те није чудо што је певачица од једне тако јаке, сналажљиве и борбене особе прихватила савет на дан свадбе.

Фото: Јутјуб принтскрин/Lepa Brena

 

 

Инструкције Бобине мајке упућене највећој балканској звезди тицале су се углавном домаћинства и нису се много разликовале од онога што је лепа Босанка у детињству могла чути од своје мајке.

Сваке године се кућа кречи, сваког пролећа постељина пере, јастуци ветре или мењају. Било је наравно и кулинарских савета, али будући да Боба одлично кува и у томе ужива Брена, тај део својих способности током брака није морала да истиче.

Фото: АТА имагес

 

 

Рођење двојице синова Стефана и Виктора круна је велике љубави певачице и бившег спортисте, који се данас након три деценије воле једнако као првог дана.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".