Brena i Boba juče su obeležili 31. godišnjicu braka.

Tačno toliko vremena prošlo je otkada su jedno drugome uz prisustvo kumova izgovorili sudbonosno da, razmenili burme, odigrali prvi ples i obećali se na večnu ljubav.

Nešto više od tri decenije proteklo je i od prvog i možda čak i najvažnijeg saveta koji je svekrva Lepe Brene tada uputila novopečenoj snajki, a sve u cilju da zaštiti sina i učini sve da mu život bude još lepši.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Estradna umetnica, navodno, direktne instrukcije svekrve nikada nije zaboravila, a vodeći se njima, kao i savetima svoje majke, zajedno sa Bobom ona je stvorila život iz bajke na kojem joj danas gotovo svi mogu pozavideti.

Svekrva Lepe Brene u mladosti je važila za lepu ženu, vrlo sposobnu: Ženu koja nije želela da joj se sin bavi isključivo tenisom. Fakultet je doživljavala kao nešto što je neophodno završiti i dobiti diplomu. Nakon smrti Bobinog oca sama je kroz život nastavila, samouvereno i sa osmehom te nije čudo što je pevačica od jedne tako jake, snalažljive i borbene osobe prihvatila savet na dan svadbe.

Foto: Jutjub printskrin/Lepa Brena

 

 

Instrukcije Bobine majke upućene najvećoj balkanskoj zvezdi ticale su se uglavnom domaćinstva i nisu se mnogo razlikovale od onoga što je lepa Bosanka u detinjstvu mogla čuti od svoje majke.

Svake godine se kuća kreči, svakog proleća posteljina pere, jastuci vetre ili menjaju. Bilo je naravno i kulinarskih saveta, ali budući da Boba odlično kuva i u tome uživa Brena, taj deo svojih sposobnosti tokom braka nije morala da ističe.

Foto: ATA images

 

 

Rođenje dvojice sinova Stefana i Viktora kruna je velike ljubavi pevačice i bivšeg sportiste, koji se danas nakon tri decenije vole jednako kao prvog dana.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".