О љубавном животу Иване Дудић не зна се много, а почетком октобра 2021. године писало се да су глумица и њен дечко доживели несрећу током излета на планини Ртањ.

Фото: АТА имагес

 

 

Одмах по незгоди, Ивана је дала изјаву коју су пренели многи медији, како се ништа страшно није догодило и да је разлог њена несмотреност, али да су обоје добро. Након тога више се није оглашавала на тему емотивног живота, а са дечком се није појавила ни на једном догађају, нити је објављивала заједничке слике на друштвеним мрежама, што је изненадило многе. Зато нико није знао да је Ивана верена. Како се у тишини верила, тако је и окончала везу - без много помпе. Како пише "Курир" Ивана је већ два месеца соло.

Фото: В. Данилов

 

 

- Њих двоје су били заједно годину и по дана. Од првог тренутка су знали да је то то. Чак су се и верили. Веза им је била интензивна и сви који их познају мислили су да су заједно много дуже него што заправо јесу. Међутим, емоције су се угасиле, па су одлучили да је најбоље за обоје да свако крене својим путем. Она ће увек бити ту за њега, као и он за њу, јер су одлучили са остану у пријатељским односима - наводи добро обавештен извор.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".