Према информацијама Путева Србије, на ауто-путу Е-75, код петље Ражањ Алексиначки Рудници, у смеру Ниш Београд, до 15. децембра одвијају се радови на појачаном одржавању леве коловозне траке.

У зони радова, саобраћај се преусмерава у супротну траку на двострано одвијање у смеру Београд Ниш, у дужини од 8,5 километара.

На ауто-путу Е-75, због радова на рехабилитацији надвожњака на петљи Врчин, измењен је режима саобраћаја до 30. децембра до 17 часова.

Саобраћај у смеру према Нишу се одвија претицајним саобраћајним тракама, а у смеру према Београду возном и зауставном саобраћајном траком.

На деоници Рибариће Брњак (АП Косово и Метохија), данас од 8 до 14 часова најављена је обустава саобраћаја због извођења асфалтерских радова у пуној ширини коловоза.

Алтернативни путни правац је државни пут 1 Б реда број 31, Рашка - Јариње.

На деоници Стројковце Вучје, због радова на асфалтирању коловоза доћи ће до привремених обустава саобраћаја од 9 до 12 и од 13 до 16 часова, на државном путу 2 Б реда број 436.

Алтернативни путни правац за време обуставе саобраћаја је државни пут ИИ А реда број 227 Стројковце Бунушки Чифлук. Након 16 часова саобраћај се одвија нормално.

Како је наведено у саопштењу, од петље Малча до раскрснице Просек, измењен је режима саобраћаја на делу пута до 12. децембра.

Саобраћај са државног пута 2 А реда број 259 на 500 метара испред села Просек из смера Беле Паланке преусмерава се на државни пут ИИ А реда број 224 ка Нишкој Бањи, док се саобраћај на општинском путу Просек Малча обуставља од места преклапања са трасом у изградњи државног пута 2 А реда број 259.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".