Певачица је дужи временски период живела на релацији Турска-Србија, док је сада тренутно у Србији у којој није дуго боравила. 

Поновни долазак јесте снимање Емининог спота и песме са Ацом Пејовићем: 

- Као што и све што ми се дешавало до сада, питала сам се ко би могао. Чула сам Пејовићев глас у песми, послала сам му поруку и рекла да имам дует. Могуће да ће изаћи за Дан заљубљених - испричала је Емина.

Емина је изјавила да јој је драго због њеног супруга Мустафе Сандала који се оженио поново, али да она није имала времена да се посвети љубавном животу како не би васпитање и одгајање деце испаштало.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

- Тренутно нисам у дугој вези, никад ми се ово није десило. Крив је Сатурн. То не значи да ми се нико не удвара. Скоро се приватно издешавало то што се мој бивши муж оженио, ја сам морала да будем та која ће више да се посвети деци. Ја му стварно желим много среће, увек ће бити мој пријатељ и отац моје деце, али да сам се ја бацила у провод, деца би остала по страни - рекла је певачица у емисији "Ексклузивно", па додала:

- Ја кад се заљубим, мало знам да склизнем, па се контролишем. Желим да се посветим њима. Остало ће доћи само по себи. И мени је чудно што је толико дуго, надам се да ћу и ја наћу сродну душу.

Њена је жеља да све емоције преточи у песме после свега  што је проживела. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".