Певачица Дара Бубамара певала је на Копаонику, а пред крај наступа је на бину изашао пијани гост у намери да је запроси! Због овог инцидента реаговало је обезбеђење, а онда је цела екипа с којом је био проблематични гост морала да напусти клуб.

- У клубу је било крцато, правила је одличну журку све до пред крај, кад је дошло до инцидента. Док је певала, Црногорац средњих година се попео на бину, клекнуо је испред Даре и глумио да је проси док је у руци држао своју бурму и црвену ружу - прича на почетку упућен извор и објашњава да се Дара Бубамара шалила у свом стилу, али је музика стала, кад је притрчало обезбеђење.

Фото: АТА имагес

 

- Тај човек се тетурао, видело се да је много попио, а како је сцена мала, Дара није имала где да се склони. Обезбеђење га је зграбило и почели су да га износе, бенд је престао да свира, па је настала гужва јер су пријатељи тог мушкарца кренули да се свађају с обезбеђењем да га пусти. Све време су викали, па су морали и њих да удаље из клуба - открива извор.

Фото: АТА имагес

 

Бубамара је, како преносе медији, наставила уредно с наступом, али пре него што је почела да пева, кратко се обратила гостима.

- Само да кажем да ово није први пут да ме просе на тезги! Надам се да су момци напољу добро и да ће брзо да се отрезне - нашалила се певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дара Бубамара - ретроспектива каријере

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".