Поједини медији су објавили да је рокер наводно слао поруке експлицитног садржаја једној кандидаткињи музичког такмичења "Звезде Гранда" у ком је он члан жирија.

Ђорђе Давид је то оштро демантовао и рекао да тако нешто себи никада не би дозволио.

Фото: АТА имагес

 

- Чак је и Поповић целу причу демантовао. У жирију такве инсинуације од мушког дела жирија према младим девојкама не смеју да постоје. То је ружна и прљава прича која баца љагу на тај шоу. Никада то себи не бих дозволио, то је озбиљан морални фаул - отворено прича Ђорђе Давид.

Како рокер тврди, испоставило се да напоменута особа никада није била део такмичења.

- Поповић је прелистао последњих 10 година такмичења, како би видео да ли је та девојка била учесница и испоставило се да она не постоји. Интересантно се на крају да је она пикирала и друге певаче који су били познати и добро изгледали - каже Ђорђе Давид.

Фото: АТА имагес

 

- Ја имам теорију да овај шоу програм очигледно неким формама и телевизијских људи смета, ми се трудимо и гинемо тамо до коске. Прво су напали Бекуту, па Снежану Ђуришић, па на Вики и Марију. После тога су кренули и на мене, па су покушали да направе џеву између мене и Босанчеве ћерле, али сваке џеве три дана доста. Да ме је пореметило, јесте, али истина је изашла на видео - рекао је Ђорђе.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".