Осим што се бави продајом некртетнина у Београду, Вики је проширила бизнис и у Дубаију, а кућу је купила у Мајамију. Поред тога, она реновира кућу своје куме Светлане Цеце Ражнатовић на Кипру. 

Певачица је проговорила о свом путовању у Америку: 

- Једва чекам заиста да одем, нисам дуго била, а обожавам публику у Амреници, иде и победник Нермин Ханџић, биће фанстастично. Идем сада након 10. година у Америку, заиста нисам дуго била. Тамо је нека посебна енегрија и публика, увек се лепо проведем. Последњи пут сам била на турнеји са Сашом Матићем и било је сјајно. Сада сам решила да слобондно време искористим како бих се и одморила. Узели смо једну кућу у Мајамију, да се мало одморимо, заслужили смо, дуго нисмо имали одмор. Те недеље ћемо се одморити и имати један наступ, након тога идемо у Чикаго за Нову годину. Спремили смо и посебан репертоар за ове концерте, биће ту добре музике, мојих хитова и са тим репертоаром настављамо да радимо када се вратимо на осталим наступима – додаје певачица и осврће се на такмичаре "Звезда Гранда" ове године које је узела под менторску руку. 

- Радила сам са првом групом кандидата, то је група која је прошла већ први круг. Сада радим са њима пре одласка у Америку и када се вратим настављамо даље. Иначе смо стално са кандидатима на онлине вези, тако се виђамо, бирамо песме и вежбамо. Рано је још да се коментарише победник, тек смо завршили први и почели други круг. То је заиста дугачак пут до финала, победника можемо тек да коментаришемо негде у априлу – закључила је Вики.

(Гранд онлине)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са венчања - Мира Шкорић и Василије Васа Јеремић

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".