Певачица Илда Шаулић пре два дана је напунила 44 године, а на њеном Инстаграм профилу смењивале су се честитке, међу којима смо приметили и ону најдражу – од њеног супруга.

Бојан је своју драгу извео на ручак, а тренутак среће овековечили су у прелепом амбијенту ресторана.

Фото: АТА имагес

 

 

"Срећан рођендан љубави“, кратко је написао Бојан који се очито труди да супрузи измами осмех на лице, посебно на овај важан дан који је са сетом дочекала.

Наиме, Илда је пре две године изгубила бебу на почетку трудноће, а сада је свесна чињенице да јој године не иду у прилог, три дана пред 44. рођендан испричала:

- Не би било фер да не дочекам да ми дете порасте и да не будем ту за њега када сам му најпотребнија. Али ако бих затруднела, родила бих. Моја ћерка Ема много жели брата или сестру. Често пита другу децу: 'Је л' то твоја рођена сестра или брат?

Фото: АТА имагес

 

 

Бојан је Илди након вечере приредио и прославу, а певачица је због ћеркице завршила је у сузама.

- Хвала свима што сте дошли у оволиком броју! Имам доста жеља, углавном је све то везано за музику. Ово је изненађење од супруга. Оно што ме је одушевило је то што је моја девојчица стигла са рекреативне. Каснили су, било ми је жао што не могу да је сачекам, али је супруг већ то организовао! Сад кад сам ушла, кад сам је угледала, само што ми сузе нису пошле - истакла је за Курир ћерка покојног фолк певача Шабана Шаулића.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".