Анабела се током свог певачког уздизања суочавала са бројним приватним и пословним изазовима. Она је осетила потребу да се захвали својој публици која је прати већ тридесет година и пружа јој љубав и подршку.  

Иако је доста прошло, певачица сматра да је још увек у пуном сјају стварања и да неће још ићи у пензију: 

Фото: АТА имагес

 

- Како нам се ближи крају ова година, тако ми навиру снажне емоције. Како да испољим све оно што осећам према себи првенствено, према својим најмилијима? Према својим сарадницима, према вама који певате са мном ма где била, према онима који ме прате, шаљу лепу енергију и речи хвале. Ја немам довољно јаку реч да опишем колико сам захвална на прошлој години, на свима вама које сам набројала.

- Неко је некад можда помислио да сам за бацање, прва сам ја то помислила. Али ето, нисам! Бог ми је дао да поново засијам пред свима вама и да се осећам вредном, да из наступа у наступ, из града у град одлазим све задовољнија, праћена вашим искреним осмесима, махањем, одобравањем да вам је било добро са мном“, написала је Анабела на Инстаграму и поручила својим фановима да ће ускоро снимити и нову песму.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".