Одлука Станка Шкугора, некадашњег водитеља Cityja, да напусти једну од најгледанијих емисија у јеку популарности и отпутује у иностранство зарад даљег школовања, није наишла на разумевање јавности.

Никоме ниије било јасно зашто је згодни манекен пожелео да напусти нешто у чему се одлично сналази, а о чему многи сањају. Тих 90-их година Станко је важио за "нај фрајера" за којим су готово све жене широм земље луделе.

 

 

Припаднице лепшег пола нису могле да се одлуче ко је згоднији он или његов тадашњи колега Бошко Јаковљевић. Чак се и сам Станко шалио да за разлику од Бошка, који је омиљен код "женске деце“ која има од 30 до 39 година, на њега највише пажње обраћају девојке од 20 до 29 година, због чега је био радостан. Брзином светлости Шкугор је постао део целебритy света, посећивао је јавне догађаје, притом лепо зарађивао, док су му и све телевизијске статистке ишле у корист, упркос томе своју будућност он ту није видео, те се запутио "преко гране".

 

 

Пословну срећу он је пронашао у Норвешкој. Наиме, са дипломом Пољопривредног факутета уписао се на "Универистy оф Лифе Сциенцес", где је дипломирао, а касније тамо и докторирао. Доказао је Станко да му је наука више прија од камера, а публика, која је тада како он тврди имала до 30 година, и даље сматра да је таленат протраћио, а многе даме тврде да му ни сада није касно да се врати на мале екране јер се у физичком смислу није много променио.

 

 

И даље је изузетно згодан што се може видети на његовом Фацебоок профилу, где објављује фотографије различитог садржаја, најпре оне у којима је у природи, што му је сада приоритет. Одлука Станка Шкугора да све напусти и започне нови живот донела је велике изазове водитељу, који се нити једном због тога није покајао. Напротив, камере заобилази у ширком луку, не посећује медијски испраћене јавне догађаје и ужива у илегали на северу Европе.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".