Драгана је у својој телевизији у Пожаревцу угостила бројне пријатеље и колеге које су дошле на снимање новогодишњег програма. Међу њима појавила се и Сека Алексић са којом није била у комуникацији дест година. Драгана се јако обрадовала Секином доласку, али је и проговорила први пут о разлогу прекида контакта. 

-Сека и ја никада нисмо биле пријатељице. Ми смо биле добре колегинице. Ретко смо се виђале, само на снимањима, али смо биле драге једна другој. Она је мени одувек била јако симпатична, луцкаста. Она је из Босне као и мој супруг, и ту се направила лепа конекција. Онда смо испале прилично наивне и дозволиле да нас такорећи посвађа пласирана прича како је Сека рекла за мене неке ружне ствари, која није ни била истинита. Нажалост, поверовала сам и то ме је заболело. Јако су то уверљиво урадили и ја сам испала наивнија од Секе и поверовала сам у те приче. Кад смо се чуле она је била љута јер сам ја могла да поверујем у то и онда смо заћутале без ружних речи.-изјавила је Драгана и додала: 

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам ћутала јер ме је заболело то у шта сам поверовала, а она јер је била љута како могу то да помислим. Летос на аеродрому срели су се мој супруг Тони, Сека и њен супруг Вељко. Поздравили се као да ништа није било. Босанска веза. Ја сам већ била одлетела и Тони ми се после јавио и рекао да се испричао са Секом, на шта сам ја казала - супер. Кад је дошло време за снимање новогодишње емисије, људи са телевизије су је питали да ли би дошла и она је рекла да са задовољством жели да дође. Не постоји ту никакав спектакл. Природна прича, тако је требало да буде. Ја сам срећна јер не волим да имам непријатеље, а ни негативну атмосферу, посебно не са мојим колегиницама.

Могуће је и очекивати дует са колегиницом. 

-Искрено, ја дуете много волим. То ми је интересантно. Досадило ми је да снимам соло песме. Колико је дивно што сам у старту имала добре песме и солистичку каријеру, са друге стране недостаје ми дружење са колегама. Онда кад се снимају дуети ми се друижимо, па се деси и неки заједнички концерт и буде супер. Ако се појави добра и песма, ја сам расположена, наравно.

Фото: АТА имагес

 

Када су у питању друге "свађе", Драгана је нагласила да она није починила ни једну свађу:

-Ја нисам откопавала никакве ратне секире. Нико није чуо ни једну једину ружну реч из мојих уста за било ког колегу или колегиницу. Да јесам, постојао би некакав доказ, а ако не постоји, то значи да нíко за мене не може да каже да сам била конфликтна. Ако је неко други то радио, на њему је да те ратне секире закопа. Ја сам увек за мир.

(Свет)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".