Симболи, мотивациони цитати, иницијали имена, све су то шаре којима свако прибегава када ради тетоважу на свом телу. Певачица Сања Вучић, бивша чланица групе „Хуррицане” не крије да ужива да ради тетоваже, а свака од шара има посебно значење у њеном живот. 

Сања је у интервјуу за 24седам открила да има 11 тетоважа и да их обично ради на мање видљивим местима, а исто тако и признала да се каје због неких које је урадила. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Sanja Vučić

 

 

- Имам око 11 тетоважа и малтене свака има неко значење. Тетоважа на леђима - то су очи моје мајке, и још две су посвећене њој. Реченица на арапском око руке и цветови на нози. Један од њих је за њу, а остатак је посвећен свакој значајној жени и мом зивоту - казала је Сања која истиче да има у плану још неколико шара на свом телу:

- Волим да се тетовирам и не планирам да станем (смех). Покајала сам се због неколико њих, али напредна технологија све да решити - признала је бивша Ураганка, а на питање, коме су оне биле посвећене, она је остала уздржана, истичући да би радије то да саучва за себе. 

(24седам)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".