Близанци

Љубазност је главна карактерна особина која краси даме рођене у овом знаку. Оне ће унапред размишљати како да угоде женама које долазе у њиховом дом по жељи њихових синова, зато ће се додатно трудити да буду што љубазније. Жене Близанци које се нађу у улози свекрве су спремне да промене и свој животни простор и кућни ред, а све да би се нова дама куће осећала баш као у своме дому.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Даме рођене у овом знаку краси изузетна толеранција која посебно долази до изражаја у 5. деценији. Можда су оне некада биле склоне да истерају своје мишљење по сваку цену, али живот их је научио да се не треба свађати око ситница. Веома је мали број људи који пази шта прича како би својим речима или гестом унапред спречио ситне препирке до којих може да дође, а девице су управо такве, пажљиве и толерантне. Оне су свекрве које само пожелети можете.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Жене рођене у овом ватреном знаку су обично као младе веома себичне. Међутим обимно животно искуство их је научило да се себичлука треба одрећи по сваку цену. Управо у томе лежи драж жена које су свекрве, а рођене су у овом хороскопском знаку. Можда су оне увиделе себичност својих свекрва на директном примеру, па сада желе да буду тотална супротност тога. Свакако сте срећница уколико вам западне свекрва рођена у овом знаку. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".