Весна Вукелић Венди тврди да се Тања Савић никада није забављала са градоначелником Бања Луке Драшком Станивуковићем, већ да је, како истиче, била особа за протокол.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Magazin Tv Grand

 

- Нажалост, закачила се за мог рођака Драшка Станивуковића. Прво, она никада није била са њим у некој причи, него је нашминкана као особа за неки протокол (узета као особа за протокол). Народ не зна да је она узета за неке протоколе, она је то добро искористила да себи прави фаму око тога да је његова девојка, а Драшко, који је очигледно много наиван, (мораћу са његовом баком, госпом Вукелић да поразговарам, да видим шта се ту дешава), тако наиван прогутао је нечију фору (ко ћуран кукуруз) и ставио је да буде дама неког протокола, дама под знацима навода. Не може неписмен човек, а незахвалан да обави мисију. Та мисија иде ка њеним малим, ситним, органским потребама, да задовољи велику сујету. То су мали људи, мали формати, са огромним сујетама. Ја сам видела да ће Драшко да погине, под знацима навода погине, и морала сам да реагујем на питање новинара - објаснила је она у приликом гостовања једној емисији и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Немам проблем да ме људи не воле, али не може она да каже за мене "Ја не знам ко је она". Мора да бира речи. Ја ћу да је вратим на фабричка подешавања. Ако кроз њену ламизерију треба да објашњавам ко сам ја, боље да не објашњавам, јер после тога трава неће расти више!

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".