Ане Бекута и Зорица Брунцлик годинама нису у добрим односима, а помирење између ове две легенде народне музике се не назире.

Наиме, као пише "Сторy", Зорица и Мирољуб Аранђеловић Кемиш и даље су непопустљиви иако је размирица почела наизглед неважним догађајем, сукобом због Аниног кашњења на снимање због којег је Зорица након два сата чекања демонстративно напустила исто.

Свађа Ане Бекуте и Зорице Брунцлик, уосталом и читава ситуација додатно се искомпликовала када је Ана, како су тада преносили медији, на "Тwиттер" налогу објавила преписку са Кемишем, на шта јој је хармоникаш одговорио јавним писмом:

Фото: Н. Фифић

 

 

- Драга Ана, 18. новембра, у 9 часова Зорица је устала, у 10 је дошао фризер, у 11:45 кренула је ка телевизији, а у 12:45 стигла и била је спремна за снимање. Чекала је без иједне речи до 15:15, а онда се пресвукла и кренула кући... Исто без иједне речи... А ти, драга Ана кажеш : "Зашто ме ниси звала?" Ти барем знаш, пошто си од 78 емисија "Звезда Гранда" са Зорицом снимила 38, да она никада није закаснила ни минут. Је л' тако, драга Ана? - поручио је Кемиш тада , па истакао да је Бекута наводно лажирала њихову преписку и да упркос томе назива Зорицу сујетном.

Фото: АТА имагес

 

 

- Драга Ана, мали савет од мене јер сам ипак мало старији колега - бахатост ником није доброг донела, па ни теби... Зорица те и даље воли и поштује и зато се не оглашава. Не зато што те се плаши. И друго, теби не стоји да будеш тако бахата. То више стоји мом другу Мрки јер он је шмекер. Ти треба да будеш дама јер то иде уз твој глас. Шта ћеш да радиш са овим писмом, остављам на вољу теби, твојој савести и части - завршио је своје обраћање Бекути тада, како су пренели медији, муж Зорице Брунцлик, а како пише "Стори", колегинце након овог окршаја не желе чак ни да наступе на истом слављу.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".