Бразилци су уз Француску и Аргентину били главни кандидати за освајање Светског првенства у Катару, међутим фудбалери Хрватске су им стали на пут и послали их кући.

А колико су то тешко поднели, најбоље показују Нејмарове поруке са саиграчима.

 

- Пенал неће променити оно што мислим о теби - написао је Нејмар дефанзивцу Маркињосу.

- Стварно сам желео да успемо, никада нисам помислио да ће то бити препрека на путу ка остварењу наших снова, али морамо наставити - одговорио му је саиграч.

- Тако је, све пролази, добри и лоши моменти. Морамо бити јаки, да видимо шта нам још фудбал спрема. Пре свега ја сам твој пријатељ, волим те - написао је Нејмар.

 

Имао је и занимљиву преписку и са Тијагом Силвом.

- Брате, морам ти рећи да сам сј*банији него што сам могао да замислим. Ово је неподношливо како се осећам. Не могу да верујем да смо изгубили. Сваки пут када се сетим - плачем. Али, биће боље - написао је искусни дефанзивац.

- Сваки пут када упалим телевизију полудим, ј*бем ти матер. Морамо даље, брате. Ти, Дани Алвеш и ја заслужили смо више, али Бог је с нама и зна све - одговорио је Нејмар.

Тешио је Нејмар и Родрига који је први промашио пенал против Хрватске.

- Пишем ти ово да ти кажем да си јак, част је бити део твоје каријере и гледати како постајеш један од највећих у бразилској историји. Пенале промашују они који имају храбрости да их изведу. истиче Нејмар и додаје:

- Ја сам их пуно промашио и нешто научио из сваког од њих, али никада нисам одустао. Желим да ти захвалим, не зато што си добар играч, већ добар човек. Само напред и сети се шта сам ти рекао: Донећеш светско првенство у Бразил - написао је Нејмар.

- Хвала ти за све, идолу мој, из дубине срца. Жао ми је што сам ти уништио сан. Надам се да ћеш наставити са нама - одговорио је Родриго.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".