Босанскохерцеговачки кантаутор Алдин Курић, познатији као Ал Дино, пре неколико година изенандио је јавност признањем да је због физичког и психичког насиља које је трпео од супруге Ардуане Прибиње-Курић морао да се разведе.

- Те вечери сам нормално довео синове Ардуани. Наш иначе лош однос додатно је ескалирао зато што Харун није желео да иде код мајке. После тога уследио је оштар вербални сукоб између нас двоје, који је убрзо прерастао у физички обрачун. Ардуана ме је чупала за косу и ударала, дословно могу да употребим опис који сам прочитао у неком тексту о нама: „Убила ме је као вола у купусу“ - рекао је тада Ал Дино и додао да му је најтеже пало то што су њихови синови, гледајући све то, вриштали од плача покушавајући да смире родитеље.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Нисам васпитан да икада и помислим на то да физички насрнем на жену, па се због тога ни у једном тренутку нисам бранио. Али, преклињао сам Ардуану да стане, да се заустави и покуша да се уразуми, не због мене, већ ради наше деце. Раздире ме бол што су наши синови присуствовали овом за њих свакако трауматичном догађају. Плашим се како ће се све одразити на њихов психички развој. Нисам желео да се браним када је моја супруга насрнула на мене, само због начина на који сам васпитан и због наше деце - објаснио је Ал Дино тада за Блиц.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Развод је уследио после две године повлачења по судовима. Ардуани су припала деца, а Ал Дину плаћање алиментације.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Здравка Чолића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".