На друштвеним мрежама је веома активна, а неретко се дешава да поставља нове трендове, иако за неке од њих мислимо да су бизарни. Ипак, њој то иде од руке.

Фото: Профимедиа

 

 

Бела некада није изгледала као данас. Подвргла се многобројним естетским корекцијама, због којих је међу обожаватељима главна полемика око питања да ли славна манекенка заиста заслужује титулу "најлепше жене на свету". Страни медији наводе да је Бела радила уста, нос, браду, јагодице, мачје очи, као и да редовно користи ботокс.

Ипак, нова промена коју Бела жели да направи учинила је да и највернији фанови промене мишљење. Манекенка је драстично скратила косу и офарбала је у јарко црвену боју, што се многима није допало.

 

 

Ипак, због питања да ли да се офарба у црвену боју, претпоставља се да је реч о перици, али да манекенка има намере да направи овакву фризуру.

Ова нијанса и фризура потпуно дају нову димензију њеном изгледу, па свако ко се одлучи да понесе "мокар изглед", треба да скупи много храбрости, јер поред црвене нијансе, која привлачи много пажње, и дужина косе ставља фокус на њено лице.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Бела је данас и те како успешна, само за 2020. годину зарадила је око 25 милиона долара, готово да нема великог бренда у чијим се кампањама није појавила. Од Марка Џекобса, преко Томија Хилфингера, Ралфа Лорена, Балмејна, па до Диора и многих других.

Белина мама је носила надимак "мајка из пакла" јер је бранила Бели да једе колико је желела, "јер Париз и Милано воле мршаве девојке", а ћерке није подстрекивала на образовање "јер је манекенство много исплативије".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".