Звездан Славнић актер је једне од најкоментарисанијих тема у "Задрузи", а сви се питају већ дуже време како изгледа његова супруга Ана и чиме се бави.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Zadruga Official

 

 

Наиме, Ана и Звездан прошли су најтеже тренутке заједно у животу, али се она никада није појављивала у јавности. Ако је судити по објавама са друштвене мреже Инстаграм, Ана је неко ко доста времена поклања свом изгледу. Редовно посећују теретану, а често уме да почасти своје пратиоце неком врелом фотком са тренинга.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

Оно што мало ко зна о Ани, како тврди добро обавештени извор за Курир, је то да је Ана остварена на свим животним пољима. Има успешну каријеру, поседује фризерски салон, а посао јој цвета. Мајка је двоје деце, а дуги низ година је у срећној ванбрачној заједници са Звезданом.

Иначе, Ана се раније оглашава за медије, те је истицала да потпуно верује у Звезданову љубав, и то у јеку скандала са Александром Николић. Међутим, оно што је све шокирало неколико дана касније је њена одлука да јавно стави тачку на однос са Славнићем.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Драги моји, ускоро ће изаћи моја изјава да више нисам са Звезданом. Хвала вам на подршци, драге жене, али и мушкарци, значило ми је... Само се срцем добро види, истина се у очима не да сагледати. Воли вас Ана - написала је Ана на Инстаграму цитирајући познати део из Егзиперијевог романа "Мали Принц".

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Подсетимо, Звезданово понашање било је неприхватљиво, признао је и његов отац Мока Славнић. Легендарни кошаркаш је истакао да његов син није урадио ништа непромишљено, али је признао да његовом сину прија друштво Александре Николић.

- Водим крваву борбу три месеца, практично откад су ушли унутра, са две теме - ко се коме свиђа и ко коме шта ради. Да је Звездану пријало друштво са Александром и обрнуто, то је тачно. Сулудо би било да неко то негира и са тим сам сагласан. Намере које се остварују појединим потезима, да сви то видимо, не би могле да се сакрију - признао је Мока за "Курир".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".