Светско првенство у фудбалу ближи се крају, а певачица Јелена Карлеуша помно је пратила дешавања у Катару.

Уз њу, верне навијачице су и њене наследнице Атина (14) и Ника (13), а млађа ћерка има и своје симпатије међу иностраним фудбалерима.

 

 

Певачица је недавно на друштвеним мрежама искритиковала мушкарце за које сматра да не поштују довољно лепши пол, објаснивши сада да при томе није мислила на свог супруга Душка Тошића, са којим је у процесу развода.

 

 

- То сам написала за жене, за мајке, за жене које су у овом модерном свету у јако лошем положају, сматрам да је зато планета кренула у погрешном смеру, а да ће жене спасити планету. На Душка, ма не, ја шта мислим о Душку ја то и кажем, ја нисам неко ко изокола говори. Генерално сам приметила да мушкарци не поштују жене, мајке своје деце, своје мајке. А ко не поштује своју мајку, или било чију мајку, жену која је родила дете, то је показатељ да смо као друштво јако посрнули. Ја сам одгајана у матријархату и сматрам да су жене те које подносе највећу жртву да истерају људе на прави пут - рекла је она у поменутој емисији.

 

 

Подсетимо, Јелена Карлеуша летос је објавила да се након 14 година брака разводи од Душка.

- Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо наш брак после 14 година. Нажалост, Душко не види више себе као део наше породице. Техничко-правне ствари ће бити споразумно решене у наредном периоду - поручила је она тада.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".