Драгана је синоћ због пословних обавеза допутовала у Београд, где је дала интервју за медије и дотакла се музичких планова ћерке Мануеле и њене снимљене песме.  

Фото: АТА имагес

 

Певачица је истакла да ћерка има њену подршку и да би је имала када би се коначно одлучила на тај корак: 

- Наравно да бих је подржала, она девојка стварно јако лепо пева. Не што је моја, то је чињеница. Ја као професионалац, прва бих рекла да не треба да пева, ако не зна. Али она стварно дивно пева - започела је Драгана.

- Она није неко ко би баш волео да се појави пред људима, није тај тип. Није упловила у музичке воде, само је помогла свом другу и отпевала пратећи вокал, за неки кавер на Јутјубу. Није се ни сликала, ни снимала и била је убеђена да нико неће сазнати да је то она - наставила је Мирковићева.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/manubijelic

 

Без обзира на то што су се определили за факултетете који немају везе са музиком, Марко и Мануела су  врло музикални: 

- Дете се просто забавља. Воли музику као и Марко, без обзира што су на факултетима који немају баш везе са музиком. Воле музику, наравно на маму, јер је ипак то најлепша споредна ствар на свету - кроз осмех је поручила певачица.

- Да је заиста одлучила да се бави музиком, па прва бих ја, барем на Инстаграму поделила и рекла да је моја ћерка урадила нешто тако - закључила је Драгана Мирковић.

(Србија данас)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".