Наиме, он је репрезентативац Србије, освајач прве историјске златне медаље за нашу земљу на Европском првенству и својевремено број један на светској ранг листи, али и неко ко је доказ да се снови остварују ако чврсто верујеш у њих и ако напорно радиш на њима.

Кукољ је започео своју емотивну причу наводећи да никада није имао довољно пара да купи кимоно за џудо, већ му је први кимоно сашила мајка.

- Први кимоно ми је мајка сашила, а сашила ми је и други. Трећи ми је послао рођак Љубиша из Немачке. следећи ми је купио један човек Суки који је велика фигура у мом животу и много сам га пута гледао као фигуру свог оца. Пети ми је узео Савез, а данас ме плаћају - рекао је Кукољ.+

- Ја се тако шалим са својим родитељима да нема шансе да су они мене волели оволико колико ја волим своје дете. У смислу да када сам добио дете спознао сам колико се дете воли, да сам то знао раније много би мање глупости правио. Просто не могу да верујем да је мене могао неко толико да воли и да ме воли и дан данас - навео је Кукољ.

- Делио сам собу са сестром до 20 године. Ту рокаду смо направили када сам ја поломио ногу, па сам прешао у родитељску собу јер ми је требало неге. У малом станбеном простору сам одрастао и то искуство ме је научило доста. Мислим да није добро расти у већем простору. Ако можете да живите у 300 квадрата, мислим да то није добро јер та повезаност породична не очврсне ако свако дете има своју собу и компјутер у соби - рекао је Кукољ и додао:

- Него да очврсне у отимању кликера где смо сестра, мама и ја покушавали да отмемо кликер тати из руке. Свако је држао један прст и таман када остане последњи он би заменио кликер и ми би "цркли" од смеха. Мислим да треба тежити да могућности буду што веће, али да треба бити опрезан где те могућности треба експлоатисати у пуном капацитету. Има она кинеска пословица "детету треба да је мало хладно и да је мало гладно".

(КУРИР)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".